Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já jsem žádné konkrétní radosti ( kromě všeobecných plků o výtečných spolupracovnících na obou stranách hranice ) a starosti v blogu nepostřehl.

;-(;-(;-(

1 0
možnosti

Nejlepsi bude, kdyz az to bude mozne se do te Zelezne Rudy a Bayerisch Eisenstein podivate a presvedcite se na vlastni oci a usi.

0 0
možnosti
Foto

M43a17r98e20k 64H97u31r85t

20. 1. 2021 15:34

Já mám o pana Smolu regulérní strach, protože česká politika funguje tak, že ty schopné, slušné a pracovité zašlape do země a ty bezpářetní wczly a hady naopak tlačí na výsluní. Strašně bych se chtěl mýlit a věřit na zázraky a vidět jednou Filipa Smolu nejprve v Parlamentu jako poslance, potom jako ministra hospodářství a potom jako premiéra.

0 0
možnosti

Se zájmem budu číst váš blog, ať vám vše funguje, co nejlépe.:-)

0 0
možnosti

Tak az se vam to i nadale dari.R^

3 0
možnosti

Pane starosto, na Šumavu i do Železné Rudy jezdím dlouhé roky. Mám to tam moc ráda. Už jsem slyšela a nedávno i na vlastní oči viděla, že pod vašima rukama Ruda opravdu vzkvétá. Držím vám palce.

0 0
možnosti

Děkuji za krásný článek. Dovoluji si připojit jeden text, který se mi velmi líbí. Zčásti vychází z pera TGM: „Nesprávné je dělat rozdíl mezi mravností velkou a malou, přesvědčení, že politik se v zájmu státu nemusí a nemá ohlížet na mravní zákony. Člověk, který lže a podvádí v životě soukromém, často lže a podvádí také v životě politickém a naopak. Nevěřme korupčníkům slibujícím zatočit s korupcí. Jen člověk slušný bude slušný vždy a ve všem. Bez všeobecného uznání mravních základů nelze spravovat žádný stát.

Demokracie má své chyby, protože občané mají své chyby. Demokracie sama lidi nevychovává. Slušní a opravdoví lidé se vychovávají rodinou, školami, církvemi, fungující státní správou, literaturou, žurnalistikou. Jsme svou historií a náturou určeni pro demokracii, kulturně náležíme k evropskému západu. Má-li demokracie nedostatky, musíme překonávat nedostatky, ne demokracii. Věřím, že v parlamentní demokracii se vždy najde někdo, kdo bude dobrým zahradníkem, aniž by to byl kozel. Vždy budu mít větší důvěru v morálně nezkaženého politika, byť nezkušeného či nedokonalého, než v politika, který má jen dobrý marketing nebo který se chce zalíbit tím, že je lidový a zdánlivě dokonalý, a přitom je mravně pokřivený a omezený. Nemá totiž smysl volit oligarchy nebo politické nástroje mocných miliardářů; těm koneckonců jde většinou stejně jen v prvé řadě o sebe a svůj byznys.

Demokracie je diskuse. Ale pravá diskuse je možná jen tam, kde si lidé důvěřují a poctivě hledají pravdu."

Mnoho štěstí a úspěchů ve Vaší práci!

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS